Тур-корпоратив

Шалені Карпати для AG.Marketing


  • 12 серпня 09:00 - 13 серпня 21:00

    Зустріч у Львові або Івано-Франківську.

  • На частину прибутку з подорожі ми придбаємо ліки та медобладнання для наших воїнів у гарячих точках.


Коротко про подорож

Корпоратив - то святе!) Зібратись маленьким дружнім колективом, як слід відпочити від плідної праці, сірої буденності та розробок стратегій, набратись сил та натхнення аби працювати із задоволенням. А ми запропонуємо вам справді класний відпочинок, в міру активний, насичений красотами Карпат, смачною їжею та душевним спілкуванням із колегами. Такий корпоратив ти ніколи не забудеш, обіцяємо)

Asset 1

Топ-враження

✓ Побуваємо в топ-локаціях Карпат✓ Піднімемось на захмарні висоти ✓ З вітерцем покатаємось на джипах та вантажівках✓ Завітаємо на автентичні колиби та полонини✓ Побачимо неймовірні високогірні озера✓ Поїмо смачної закарпатської їжі

Топ-локації

✓ Микуличинський каньйон ✓ Скеля Костіл✓ Колиба Русанівка✓ Полонина Рокита✓ Курорт Драгобрат ✓ Озера Герешаска та Ворожеска✓ Вершина Стіг (1707 м)

Загальна структура туру

Гортай стрічку вправо --->

Виїзд та повернення

● Виїзд у суботу, 12 серпня о 09:00, забираємо від завчасно обумовленого місця у Львові та Івано-Франківську.
● Повернення у неділю, 13 серпня приблизно о 21:00 (плюс-мінус півгодини).

Дату та час за бажанням можна змінити.

День 1

● Виїзд зі Львова 
● Село Микуличин. Посадка на джипи та Offroad.● Фотозупинка: водоспад та паща мольфара. ● Прогулянка до скелі Костіл● Колиба Русанівка. Обід смачними стравами на терасі.● Полонина Рокита. Панорама 360, фото на даху джипів.
● Поселення в готель у с. Татрів або с. Яблуниця, вечеря, вільний час.


День 2

● Файний сніданок ● Посадка на ГАЗ-66 та екстрим-трансфер● Прогулянка курортом Драгобрат (1400 м над морем)● Озеро Герешаска та пасовище (1540 м)● Дикі гори та озеро Ворожеска (1560 м)● Підйом на гору Стіг (1707 м)● Обід у кафе на висоті 1520● Яремче, вільний час, сувеніри
● Повернення до Львова.


В одному з подальших розділів можна почитати детальний опис кожної локації

Галерея

фотографій з наших попередніх поїздок за цим маршрутом (збільшується по кліку)

Описи активностей і локацій

Цей розділ для любителів почитати :) Гортай стрічку вправо --->

Heading photo

Поїздка на джипах

Готові до пригод?
с. Микуличин - пересаджуємось на джипи та УАЗи та відправляємось у подорож по крутих схилах. По дорозі нас чекає декілька мальовничих і цікавих зупинок.

Heading photo

Водоспад та паща мольфара 

Біля відпочинкового комплексу "Скеля" розташований маленький, але дуже мальовничий водоспад Чемигівський, де ми і зробимо першу зупинку для фотографій. Висотою він лише близько 2.5 метрів, зате пологий підхід дозволяє кожному туристу сфотографуватись впритул до його бурхливих вод та навіть покупатись у кришталево чистому потоці.
Також поряд знайдемо цікавий камінь у формі пащі, який виконує бажання. Загадуємо підвищення зарплати)

Heading photo

Прогулянка до скелі Костіл

Стежка на скелі хоч і крута, але коротка, і вже за 15 хвилин сходження перед нашими очима з-під землі виростуть величезні скелі та химерні печери висотою до 10 метрів. Пробравшись крізь них ми зможемо оглянути ще одну панораму Карпат і постояти на краєчку 90-метрового схилу, на якому проходять тренування альпіністів. Головне - не дивитись вниз)

Heading photo

Колиба Русанівка та обід

Завітаємо у кафе-колибу "Русанівка", що на крутому схилі протягом року утримують жителі Микуличина. Тут немає електрики, а до найближчого сусіда 3.5 км, зате всі страви готуються на живому вогні, всередині дуже тепло і затишно, а біля вікна чи на терасі можна попити чаю чи з'їсти бограч з видом на красуню-Говерлу та інші гори. У дворі біля колиби віднедавна працює оригінальна фотолокація: величезна дерев'яна гойдалка, яка точно порадує любителів інстаграмних фотографій.

Heading photo

Полонина Рокита. Панорама 360

Зупинка на вершині гори Рокита, де розташована комунікаційна вежа, якою користуються мобільні оператори. Звідси відкривається приголомшливий краєвид на 360 градусів: на гори Говерлу, Петрос, Хом'як, Довбушанку, гуцульські селища Микуличин та Космач, а в хорошу погоду видно Коломию, Івано-Франківськ та навіть майбутні перспективи роботи у маркетингу 😃

Heading photo

Посадка на спецтранспорт

650 метрів над р.м.
Потужний карпатський сніданок та виїзд на екскурсію із епічними краєвидами.
Село Ясіня. Пересадка на спецтранспорт (величезні позашляховики ГАЗ-66) та трансфер крутою гірською дорогою з ноткою екстриму. По дорозі зупинки на мінеральне джерело та фотографування.

Heading photo

Драгобрат

1350 м. над рівнем моря
Огляд панорами Драгобрату, найвище розташованого курорту України. Саме звідси відкриваються найкращі краєвиди на Чорногірський хребет, гори Петрос та Говерлу. Фотографування, чайок у колибі та купівля сувенірів.

Після цього вирушаємо у приголомшливу подорож найвисокогірнішою грунтовою дорогою України.

Heading photo

Озеро Ворожеска та пасовище

1510 метрів над р.м.Оглядовий майданчик на високогірне озеро льодовикового походження, розташоване під схилами Свидовця. Вода в ньому не прогрівається вище 17 градусів і навіть серед літа тут можна знайти сніг, навпроти можна побачити одне з найбільших у Карпатах природніх пасовищ, де у сезон гуляє по 350-400 грошовитих клієнтів овець.

Heading photo

Дикі гори та озеро Герешаска

1560 метрів над р.м.
"Дикі гори" - саме так можна охарактеризувати Свидовець, у серці якого ми будемо знаходитись. Саме тут на десятки кілометрів відсутня цивілізація, а навколишні гори настільки величні, що на їх фоні наша група буде здаватись лише купкою мурах. Тут розташовано фантастично красиве льодовикове озеро Герешаска.
Влаштовуємо невеличкий пікнік біля озера та фотографуємось, адже місцевість навкруги це справжні "500 відтінків зеленого".

Heading photo

Гора Стіг

1707 метрів над р.м.
Нескладним маршрутом (15-20 хв.) піднімаємось на головну вершину Драгобрату - гору Стіг, де дух перехоплює від краси, а серце б'ється швидше. Фотографуємось, перепочиваємо і спускаємось вниз.
Після спуску - обід смачними карпатськими стравами у найвисокогірнішому кафе України.

Є запитання? Звернися до нас!

Illustration

Христина Кузенко

адміністратор з організації

Для запитань від вже зареєстрованих у подорож

Телефон, Viber, Telegram:+38 098 346 10 78

Facebook: Krystyna KuzenkoInstagram: _khrystyna_kuzenko_

Illustration

Ігор Літневський

керівник клубу

Для складних та нестандартних запитань

Телефон, Viber:+38 098 648 37 37

Facebook: Igor LitnevskiyInstagram: igorlitnevskiy