Туристичний клуб

Цікава Україна


СЛАВА ПРАЦІВНИКАМ ТУРИЗМУ!

Інформаційна стаття

Для учасників корпоративу клубу «‎Цікава Україна» 02-03 грудня

Нижче ви знайдете інформацію, яку необхідно знати для того, щоб належним чином підготуватись до подорожі і вижити. Переконливо просимо читати уважно та не нехтувати жодною інформацією та порадою.

Попередній список учасників

1. Ігор2. Іра3. Сашко4. Софія5. Юра6. Наталка7. Данило, 11 років8. Нестор, 3.5 роки9. Христина10. Андрій11. Оля12. Денис13. Катерина14. Злата, 8 років15. Ярина, 5 років16. Андрій (водій)

Час і місце виїзду

    • Час

    • Зупинка

    • Уточнення

    • Місце на мапі

    • Час

    • Час

    • Зупинка

    • Зупинка

    • Уточнення

    • Уточнення

    • Місце на мапі

    • Місце на мапі

Дуже просимо бути на посадці вчасно. Запізненння на 10 хвилин карається штрафом 100500 грн. Повернення до Львова у неділю приблизно о 21:00 (плюс-мінус година). Звісно, якщо виживемо.

Автобус та керівник групи

Автобус чорного кольору, держномер ВС4016НЕ (на фото).
Найкращий у Всесвіті керівник групи Ігор, телефон (098) 648 37 37

Illustration

Що взяти у подорож

1

Паспорт громадянина України

Він необхідний для перетину блокпостів на виїзді з міста. Ви не зможете прийняти участь в корпоративі та президентських виборах якщо забудете свій паспорт вдома. Для дітей що ще не отримали паспорту необхідно мати свідоцтво про народження. Підійдуть також документи із додатку ДІЯ.

2

Необхідні дрібнички

Предмети особистої гігієни (шампунь, гель для душа тощо), найнеобхідніші ліки, капельницю, шнур для зарядки телефону, павербанк, купальник\плавки для чану, гроші на особисті витрати готівкою, дощовик.

3

Одяг та взуття по погоді

Подивіться прогноз погоди на м. Львів, с. Верхній Студений, вдягайтесь згідно прогнозу або тепліше. Рекомендований одяг: теплі штани або джинси, тепла кофта, светр або фліска, зимова куртка, шапка, рукавиці, шарф або бафф. Рекомендоване взуття: хороші зимові черевики або чоботи без підборів. Особливо тепло вдягайте дітей!
Додатково незалежно від прогнозу радимо обов'язково взяти із собою запасне взуття та повний другий комплект теплого одягу. Краще взяти більше речей ніж необхідно, ніж чогось не взяти. В автобусі достатньо місця для їх зберігання. Будь ласка, готуйтесь до подорожі відповідально, не будьте як наші туристи!

4

Невеличкий рюкзак або наплічну сумку

Це знадобиться для того щоб нести необхідні дрібниці та їжу закуску. Під час переходів ваші руки мають бути вільні.

!

Харчування на маршруті

День 1, сніданок - в дорозі тим що взяли із собою. Беріть канапки та легкі закуски, зробимо зупинку десь у мальовничому місці.
День 1, обід - годує готель Магнат.День 1, вечеря - страва у казані, готує гід Жора :)День 2, сніданок - годує готель Магнат.День 2, обід - годує кафе Олі та Івана біля водоспаду Шипіт.
Додатково, якщо бажаєте беріть із собою перекус: канапки, солодощі, печиво, горішки, сухофрукти тощо. Також протягом подорожі будуть зупинки біля продуктових магазинів, банкоматів та наливайок.

!

Активності

Для любителів активного відпочинку організуємо дві прогулянки:
ДЕНЬ 1: із с. Хащованя у с. Верхній Студений. У тому числі можна обійти блокпост при в'їзді у Закарпатську область. Довжина переходу 6-7 км, набір висоти близько 350 м. Красиво, не дуже складно.
ДЕНЬ 2: прогулянка хащами та лісом від церкви св. Миколая до готелю Магнат. Або щось інше нескладне на 5-6 км, по обставинах.
Але будь ласка, якщо плануєте прийняти участь в активностях, то підготуйтесь відповідально! В джинсах і кросівках у такі прогулянки брати не будемо (навіть з автобусу не випустимо)!

Бажаємо швидких та безболісних зборів! До зустрічі!

Для запитань по підготовці у подорож можете ризикнути життям і звернутись до вашого гіда, його номер телефону є у відповідному розділі цієї статті.